Kommende events

I UKH afvikles mange større og mindre events.

Det er huset brugere, som står bag de forskellige arrangementer. Der er arrangementer som er fast tilbagevendende og andre er enkeltstående.

Alle arrangementer slås op på UKHs Facebook side, som du finder her: https://www.facebook.com/ungdomskulturhuset/

 

Fællesspisning

Der er tre faste fællesspisninger i UKH hver uge.

Mandag er der Madmekka, som er et fællesskab. Det er altid GRATIS. Hver mandag laver DFUNK og UKH en mad café hvor vi snakker, spiller og laver mad sammen. Her finder vi sammen ud af, hvad menuen består af, indkøb, hygge osv. - Så kom og vær med til at bestemme menuen! Vi glæder os til en hyggelig madklub! Cafeen er opstået i et samarbejde med UKH, DFUNK og Foodmaker. @Food Maker er støttet af @Nordea fonden.

MadMekka har sin egen Facebook side, som du finder her: https://www.facebook.com/groups/832911356827333/

Onsdag er der UKH fællesspisning, som er åbent for alle interesserede unge. Her hjælper vi hinanden med at lave mad og rydde op. Det er de ansatte der sammen med unge står for menu, indkøb og madlavning. Vi starter forberedelserne kl. 16 og spiser kl. 19. Lad os gerne vide, om du deltager. Du melder dig til på begivenheden, som slås op på UKHs Facebookside tirsdag.

Det koster 20 kr. at spise med.

Torsdag er der World Kitchen / Verdenskøkkenet, hvor vi bevæger os rundt i alverdens madgryder. Vi er altid på udkig efter ”Chefs for a Night” som ønsker at lave mad fra deres hjemland. Hvis du ønsker at være chefkok, så lad os vide: Hvilket land du laver mad fra; Hvilken specifik dato du ønsker at gøre det (altid en torsdag); Om du har behov for hjælp. Vi betaler for madvarerne og kan også hjælpe til med indkøb. Vi starter forberedelserne kl. 16 og spiser kl. 19. Lad os gerne vide, om du deltager. Du melder dig til på begivenheden, som slås op på UKHs Facebookside onsdag.

Det koster 20 kr. at spise med.

World Kitchen / Verdenskøkkenet har sin egen Facebook gruppe, som du finder her: https://www.facebook.com/groups/2429789317091517/

 

Husmøder

UKH er de unges hus, og derfor er de unge også med til at bestemme, hvordan huset skal drives og hvilke aktiviteter og arrangementer der skal finde sted i UKH. Alle større beslutninger træffes på de faste husmøder, som finder sted hver anden torsdag kl. 17. Alle unge er velkomne til at deltage i møderne, der forgår på bedste dialogiske vis.

Er du ikke bruger af UKH, men fx gerne vil lave et arrangement i UKH, så skal du møde op til et husmøde, og fortælle om dit projekt. Du skal sætte dit punkt på dagsordenen, som hænger på væggen ved indgangen eller kontakte en af de ansatte, som kan sætte punktet på for dig. Husmødet træffer beslutning, om det er muligt at imødekomme dit ønske.

SPACE – UKH’s festival

UKH arrangerer hvert år en kunst- og kulturfestival, som er døbt SPACE. SPACE er tænkt som en platform for helt unge kunstnere, scenekunstnere, forfattere, musikere, artister m.fl., som har noget på hjertet og som er klar til at møde et publikum. Derudover indeholder SPACE dialoger, foredrag, mad og hygge.

I 2019 finder SPACE sted d. 23.-24. august 2019. Programmet til SPACE udvikles og besluttes af festivalprogramgruppen. Hvis du er interessereret i at give en hånd med ved afviklingen af SPACE, så kontakt Ruth. Der er bl.a. behov for hjælp til madlavning, bar og dørsalg.

Billede af UKH.JPG
29495949_1051921698279286_7066421585149689856_o.png

Talent Aarhus

Med en treårig bevilling fra Slots- og Kulturstyrelsen, har Kulturforvaltningen igangsat et lokalt samarbejde omkring kunstnerisk talentudvikling i kommunen. UKH er partner i projektet og vil bl.a. komme til at arrangere nogle talentcafé arrangementer og festivaler i dette regi. Hvis du ønsker yderligere information om Talent Aarhus, så kontakt Lone.