I UKH er der mange forskellige faciliteter

UKH råder over en række lokaler du frit kan benytte og lokaler som kan lejes. Nogle lokaler skal bookes her på hjemmesiden, andre bookes i kalenderen på kontoret. Du kan læse mere om de forskellige faciliteter her.

 
 
cafe.png

Café & Køkken

Caféområdet er UKH’s mødested #1. Her er du velkommen til at slå dig ned med dine lektier, spille brætspil, nyde en kop kaffe mm. Vores fællesspisninger foregår også her. Køkkenet er du velkommen til at bruge, hvis du gerne vil lave mad. To til tre gange om ugen laves der mad til vores fællesspisninger, og du er velkommen til hjælpe til med at lave maden.

Andre Faciliteter

 

obs. ude af drift

Kunne du tænke dig at leje et lokale?

Vi har 16 lokaler vi lejer ud til kreative unge, som gerne vil have deres eget øvelokale, projektkontor, atelier mm. Du kan leje et lokale for 6 måneder ad gangen. Lokalerne har forskellige størrelser, men koster alle 500 kr. pr. m2 pr. år. Udover den månedlige leje forventes det, at du involverer dig aktivt i driften af UKH og / eller i nogle af de mange aktiviteter der finder sted i huset. Kontakt Henrik for yderligere info.